Начало » Информация » Поръчка и покупка

Поръчка и покупка

ДОБРЕ ДОШЛИ уважаеми Посетители
СТЪПКИ ЗА ИЗВЪРШВАНЕ НА ПОКУПКИ
 1. РЕГИСТРАЦИЯ
Ако сте тук за първи път и желаете да направите поръчка, можете да се регистрирате, като следвате инструкциите по-долу. Регистрацията не е задължителна.
Ако сте наш редовен клиент, въведете вашите лични данни за вход.
Ако имате нужда от помощ или имате въпроси можете да се свържете с нас от формата за контакт или да ни пишете на office@ecliptic-press.eu.
След като сте влезли в профила си имате възможност да разглеждате и редактирате данните си, да сменяте паролата си, да следите покупките си. Пазаруването става много лесно и бързо. Имате възможност да промените адреса за доставка, както и вашите лични данни. Цените са с включен ДДС.
 1. ИЗБОР НА ПРОДУКТИ
  За да поръчате желаните от вас продукти, моля разгледайте следните секции с оферти:Продукти, Най-купувани, Нови продукти,  Специални предложения. Всяка оферта съдържа кратко и детайлно описание на продукта, производител, картинка, цена за един брой, поле за указване на бройка, и наличност. Към офертата на даден продукт могат да бъдат предложени и други тематично свързани продукти.
 1. ДОБАВЯНЕ НА ПРОДУКТИТЕ В ПОТРЕБИТЕЛСКАТА КОШНИЦА
  Това, което желаете да поръчате, указвате първо като брой в полето предвидено за количество, след което кликвате върху бутона “вколичка”. В модула най-горе в дясно “КОЛИЧКА” се появява избрания от вас продукт, което означава, че продуктите са добавени в потребителската Ви кошница. Можете да добавяте продукти от всички секции с оферти в сайта. Всяка оферта с кликнат бутон “в количка” се добавя в поръчката Ви. След като приключите, заявените продукти можете да видите в потребителската си кошница.
 1. ПОТРЕБИТЕЛСКА КОШНИЦА
  До нея се достига, когато кликнете сивия бутон“количка”в горната дясна част на сайта. Потребителската кошница изглежда различно според това дали сте регистриран потребител или не.
А) Ако нямате регистрация
Ако не сте се регистрирали досега ще видите поръчаните от вас продукти и крайна цена. Можете да правите промени и да изтривате добавени продукти. От бутона „поръчка”, се зарежда формата – “Адрес за фактуриране/Адрес на доставка”, където да попълните за доставка.
Полетата отбелязани със звездичка “*” са задължителни, за да се установи обратна връзка с Вас.
.
Б) Ако имате създаден профил
Потребителската ви кошница представлява списък с вашите поръчки и навигационно поле “Моят профил” в лявата горна част на екрана. То предлага следните възможности 
Моите поръчки  история на вашите поръчки, както и временния или постоянния им статус.
Моите кредитни извадки  ако имате такива
Моите адреси  вашите адреси, както и възможност за корекция или добавяне на нови.
Моята персонална информация  вашите данни, които сте въвели при регистрация.
Моите ваучери  ако имате такива.
С натискане  бутона “Поръчай”, финализирате поръчката и потвърждаватв, че сте съгласни с “Условия за ползване”.
Поздравления, поръчката Ви е приета
 1. ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА

   

Поръчки приети в събота и неделя се обработват в понеделник. Поръчки направени след 15:00 часа в делничен ден се обработват на следващия ден.
След като обработим поръчката Ви, направена в електронния ни магазин, ние задължително ще се свържем с вас на посочения при регистрацията телефонен номер или e-mail, за да ви уведомим за наличността и статуса на поръчката. Моля да имате в предвид, че е възможно забавяне на контакта с вас от наша страна, с няколко часа или дори с един ден, при наличие на голям брой поръчки поради физическата невъзможност да обработим всички в реално време.
Приятно пазаруване!