Разпродажба!
Rekl_2018_18

Неудържимо Желание

17.99лв. 14.40лв.

Книга втора от серията „ДЕМОНИКА“

Автор: Лариса Йон

320 стр.

Жанр: Фентъзи

 

ДОСТАВКА с M&BM Express – 3.95 лв. на поръчка, независимо от броя на книгите.

Възможна е доставка с друг куриер. Цената на доставката е според тарифата на куриера, като разликата между 3.95 лв. и цената на куриера е за сметка на получателя.

СЕП: 978-619-200-023-3

Описание на продукта:

Неудържимо Желание

Автор: Лариса Йон

 

Руна… Тя никога не е искала да се влюби в непознат, но мъжът пленява чувствата ѝ като безмилостен завоевател още след първата им среща. Безсилна пред пламналата помежду им страст, тя разбира грешката си прекалено късно. Предателството му я тласка към кошмар, който променя живота ѝ завинаги.

Шейд… Той е семинус, жертва на проклятие, и е наясно докъде трябва да спре с чувствата си. Безсилен да напусне жената, която неудържимо го привлича, той знае, че ако се влюби в нея, ще  бъде обречен на вечни мъки. Затова решава да ѝ предаде нагледен урок по изневяра, преди да е станало прекалено късно.

Заедно… Страстта им се разгаря с нова сила, когато в живота и на двамата  се намесва неочакван враг, който се стреми  само към едно – отмъщение. Пленени и оковани заедно, те знаят, че са обречени или да изпълнят коварния замисъл на безумеца, който се стреми да ги обвърже и така да задейства проклятието, или да намерят сили в себе си, за да се доверят един на друг.

 

Прочети откъс от книгата …

 

Допълнителна информация

Тегло 340 g
Размери 130 x 200 mm
Оригинално Заглавие/Автор

Desire Unchained / Larissa Ione

Жанр

Паранормал, фентъзи

Страници

320

Език

Български

ISBN

978-619-200-023-3