Разпродажба!
Rekl_2018_3

Острието на предателя

18.99лв. 9.50лв.

Коледни Намаления

Книга първа от МАНТИИТЕ

Автор: Себастиен де Кастел

392 стр.

Жанр: Фентъзи

ДОСТАВКА с M&BM Express – 3.95 лв. на поръчка, независимо от броя на книгите.

Възможна е доставка с друг куриер. Цената на доставката е според тарифата на куриера, като разликата между 3.95 лв. и цената на куриера е за сметка на получателя.

 

СЕП: 978-619-200-011-0

Описание на продукта:

Острието на предателя

Автор: Себастиен де Кастел

Фалцио Вал Монд е Предводителят на Мантиите. Обучени в изкуството на водене на битки и в законите на Тегобия, Мантиите са пътуващи Арбитри, които укрепват Кралските закони. Те са герои. Или поне са били, докато не са се оттеглили по времето когато Херцозите превземат кралството и набучват на кол главата на техния Крал.

Фалцио, заедно със своите приятели Кест и Брасти са принудени да оцеляват като охранители на поредния безпринципен благородник. И когато техният господар е убит, тримата са принудени безпомощно да наблюдават как убиецът подхвърля доказателства, уличаващи тях за убийството му.

Тегобия е на ръба на колапс, а варварите стават нетърпеливи и душат в пограничните райони. Херцозите причиняват хаос в държавата, докато Мантиите са се разпръснали надлъж и нашир, обругавани като предатели и дрипльовци.

Всичко, което им е останало, са обещанията, които са дали на Крал Паелис – да изпълнят по една последна мисия. Но ако имат надежда да осъществят мечтата на Краля, разединените Мантии трябва да се обединят отново или да гледат отстрани как светът им изгаря…

 

Прочети откъс от книгата …

 

Допълнителна информация

Тегло 360 g
Размери 145 x 205 mm
Оригинално Заглавие/Автор

Traitor’s Blade / Sebastien de Castell

Жанр

Фентъзи

Език

Български

Страници

392

ISBN

978-619-200-011-0