Отстъпка
Rekl_Ecliptic_Christmas_2018-5

Белязана

17.99лв. 12.59лв.

Книга първа от серията „БЕЗСМЪРТНИ ПАЗИТЕЛИ“

Автор: Елизабет Ноутън

352 стр.

Жанр: Фентъзи

ДОСТАВКА с M&BM Express – 3.95 лв. на поръчка, независимо от броя на книгите.

Възможна е доставка с друг куриер. Цената на доставката е според тарифата на куриера, като разликата между 3.95 лв. и цената на куриера е за сметка на получателя.

 

Баркод 978-619-200-007-3

Описание на продукта:

Белязана

Автор: Елизабет Ноутън

Обвързан със задължения, смъртоносен и безпощаден, тъмнокосият Терон е лидерът на Аргонавтите – елитна група от воини, обречени да защитават света на безсмъртните от заплахите на подземния свят.

Още в мига, в който той влезе в клуба, Кейси знаеше, че този мъж е различен. Такива като него в реалния свят просто не съществуваха – с дълги до раменете коси, мускулесто тяло и хищнически маниер, под който прозираше опасност и греховност. И той търсеше нещо. Нея.

Тя беше тази, белязаната със знака.

Кейси трябваше да умре, за да може неговият народ да продължи да живее и да съществува. Терон има за задача да я отведе в своя свят. Но дори 200-годишният потомък на Херкулес не е достатъчно силен, за да устои на изумрудените ѝ очи и естествена привлекателност.

Скоро войната с чудовищата от подземния свят щеше да започне и Терон разбира, че трябва да пожертва онова, което желае най-много от всичко…

 

Прочети откъс от книгата …

 

Допълнителна информация

Тегло 340 g
Размери 145 x 205 mm
Оригинално Заглавие/Автор

Marked / Elisabeth Naughton

Жанр

Фентъзи

Език

Български

Страници

352

ISBN

978-619-200-007-3

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “Белязана”