Разпродажба!
Kniga_Mahala

Махала без име

19.00лв. 15.20лв.

КНИГА с АВТОГРАФ

Ако не желаете книга с автограф, моля пишете в поле „Бележки към поръчката“.

Автор: Пенко Пенков

400 стр.

Жанр: Реалност, Фантастика, Фентъзи, Фолклор

ДОСТАВКА със Спиди или M&BM Express – 4.15 лв. на поръчка, независимо от броя на книгите.

Възможна е доставка с друг куриер.
Цената на доставката е според тарифата на куриера, като разликата между 4.15 лв. и цената на куриера е за сметка на получателя.

СЕП: 978-619-200-024-0

Описание на продукта:

Махала без име

Автор: Пенко Пенков

 

Когато се отправя към едно заличено от географските карти село в баирите над Лъки, Петър дори не подозира, че скоро ще му се наложи да прогонва непознато старо зло, настанило се там нежелано и неканено от никого. В Дъбраша над Доспат диви зверове ще му посочат пътя към последната надежда за изцеление на племенника му. В мистичното Орехово светулки ще разбулят тайната на скрит в светлината символ и ще го отведат до сърцето на Мира. В дивата Шабаница ще му се наложи изцяло да се довери на една страховита скала, древна колкото самата Родопа. И накрая, в диплите на Кормисош, той ще се изправи лице в лице с безсилието пред Непознатото.
Когато Петър е в планината, тя го въвлича в странни и заплетени истории. Границите между легенда и реалност се размиват всеки път, щом стъпките му потънат в гънките на родопските хълмове. Воден от тънките нишки на интуицията и любопитството, той се докосва до отдавна забравени знания и тайни. Планинските пътеки го срещат с вълци и мечки, отвеждат го в най-потайните кътчета на Родопа, въвличат го в дузина криволичещи и объркани човешки съдби. Така могъщата планина го води все по-надълбоко и по-надълбоко към най-съкровените си тайни.

 

Допълнителна информация

Тегло 350 g
Език

Български

Страници

400

ISBN

978-619-200-024-0

Оригинално Заглавие/Автор

Махала без име / Пенко Пенков

Жанр

Реалност, Фантастика, Фентъзи, Фолклор