Начало » За нас

За нас

Здравейте, приятели на книгите!

Никой не може да отрече, че светът ни е  по-интересен, по-цветен, по-красив и по-мъдър благодарение на… книгите. Затова исках да започна представянето ни с възможно най-красивата сентенция за тях, но задачата ми се оказа много трудна. И не, защото не успях да намеря такива. Напротив, изборът се оказа изключително труден, защото бяха толкова много и толкова описателни, че нямаше възможност всички да бъдат повторени тук.

Затова, нека просто да кажа, че без нея, книгата, животът ни ще бъде абсолютно празен и пуст!

И за да не случи това, издателство Еклиптик започна да осъществява плановете си за издаване на интересни книги през 2014 г. с огромно желание и ентусиазъм. И резултатите вече са налице – само след няколко месеца, в началото на лятото, първите книги на издателството вече са факт. А до края на годината броят им ще достигне 7.  Започваме с няколко заглавия в паранормалния и фентъзи жанра, като постепенно ще се насочим и към трилъри. Не сме забравили и почитателите на електронните книги – всички ни заглавия на хартия, ще ги има и в електронен формат.  А за по-лесното и удобното ви пазаруване, електронният ни магазин ще ви даде възможност да имате директен достъп до нашите книги. 

Разбира се, в това начинание не сме сами. През 2013 г. Еклиптик ЕООД участва в Оператривната програма „Развитие на човешките ресурси“, с приоритетна ос 1: „Насърчаване на  икономическата активност и развитие на пазар на труда, насърчаващ включването“ на Европейския социален фонд на Европейския съюз и Националния бюджет в рамките на програмния период 2007 – 2013 г.  и проектът му – Издателство Еклиптик – беше одобрен за финансиране.

Така че, сега остава единствено да запретнем ръкави и да се захващаме за работа…

Пишете ни! Очакваме ви! Вашето мнение е ценно за нас!

 

Издателство Еклиптик