Обвързване

Обвързване (Безсмъртни пазители #6)

BoundМнозина биха сметнали дара на Титус за благословия, но за самия него, това се е превърнало в истинско проклятие. Всички останали, дори Аргонавтите – защитници на света на смъртните от заплахата на подземния свят – се възползват от него с удоволствие. Само че Титус с радост би го пожертвал, за да е свободен…

Обсебен…

Докосването й е като наркотик. В мига, в който я среща, Титус разбира, че тя не е като другите, а много по-опасна. И макар, че останалите Пазители са уверени, че Натеса работи за Хадес, Титус не може да спре да мисли за нея. Не може да спре да мечтае за нея. Няма сили да спре да желае това, което може да доведе до разрушаването на неговия свят.

Обладан…

Изправен пред избор – да спре Натеса или да й помогне в търсенето, Титус се поддава на изкушението и неволно попада в изтъканата от боговете паяжина от страст, лъжи и смъртоносни предателства. Единствено докосването й е способно да го освободи от оковите му, но желанието му да обладае Натеса може да се окаже прекалено скъпо. Защото, преди всичко това да приключи, Титус трябва да реши, кое е по-важно – честта и дълга към тези, които се е заклел да защитава, или жената, която може да се превърне в най-голямото им проклятие.